Michiel Soeters en Gillyan Broers bij 'Echt Esther'

Maandag 14 oktober om 18.00 uur zijn er twee gasten bij ‘Echt Esther’; schrijver en coach Michiel Soeters en zangeres Gillyan Broers.

‘Psychologische veiligheid creëer je door als leider meer risico te nemen in de relatie met de mensen om je heen. In het ongemak ligt de sleutel voor het oprapen. Wil je meer veiligheid? Neem meer risico!’, aldus Michiel Soeters. Zijn boek ‘De leider als baken’, gaat over psychologische veiligheid op de werkvloer en is geschreven vanuit het oprechte verlangen om organisaties veiliger, gezonder en succesvoller te maken.  Hij richtte de begeleidingspraktijk ‘GeenManOverboord’ op om een plek te bieden aan leiders die zich willen ontwikkelen tot baken voor hun organisatie.

Gillyan, de zingende barkeeper, was eerder te gast en is op het moment meerdere dagen per week te zien bij Bar Laat.  Omdat ze ook prachtig kan zingen, kan ze wellicht een van de favorieten van Michiel a-capella brengen.

Heb jij een vraag voor Gillyan of Michiel mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan overal ter wereld maandag 14 oktober vanaf 18:00 uur.

Foto: Arjen Vos Fotografie

Gepubliceerd: 8 oktober 2024 om 9:19 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×