Scouting Tiflo verkoopt weer plantjes aan de deur

Zaterdag 19 oktober is er weer de jaarlijkse PlantenBakkenActie van de Scouting Tiflo Aalsmeer. Zo’n 60 jaar komen de jeugdleden al langs de deuren in Aalsmeer en Kudelstaart om mooie groene of bloeiende plantjes te verkopen. Met de opbrengst van deze actie wordt nieuw spelmateriaal aangeschaft, de zeilboten onderhouden en gespaard voor grotere uitgaven zoals een nieuwe zeilboot en onderhoud van de havenlocatie en lokalen.

Plantje voor 4 euro
Dit jaar zijn de groene en bloeiende plantjes weer voor 4 euro per stuk geprijsd. Wilt u er een leuk potje omheen, dat kan! Voor een extra euro leveren ze er een mooi passend potje bij. Steeds minder mensen hebben cash-geld in huis, vandaar dat u aan de deur ook via een QR-code met een tikkie kunt betalen.

Scouting-leden in de leeftijd van 5 tot 25 jaar komen aanstaande zaterdag 19 oktober graag bij u langs de deur om uw huis nog wat groener of bloeiender te maken. Mocht u ze niet aan de deur treffen, dan kunt u ook een plantje kopen bij een van de kramen op het Praamplein, Poldermeesterplein of Winkelcentrum Kudelstaart. Zien ze u zaterdag? Ze hebben er heel veel zin in!

Doneer Tiflo plantje voor ouderen
Naast het verkopen van planten aan de deur proberen ze ook weer veel ouderen blij te maken met een groen of bloeiend plantje. Met donaties van lokale bedrijven en particulieren hopen ze net als vorig jaar de ouderen in de verschillende zorgcentra in Aalsmeer met een plantje te verrassen. Doneren kan via onze site of je maakt direct 5 euro over naar rekening NL89 RABO 0189 5342 22 t.a.v. St. Scouting Groep Tiflo. Wilt u als bedrijf deze actie ondersteunen? Stuur dan een mail aan pba@tiflo.nl.
https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=AtZZbTZNQXK91yI3Q4_1JQ

 

 

Foto: Scouting Tiflo Aalsmeer

Gepubliceerd: 14 oktober 2024 om 11:45 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×