The montanas 9 maart te gast bij Dragnet

Dragnet heeft de grote eer om deze band te mogen ontvangen, dit alles gaat gebeuren op 9 maart. We beginnen om 20.00 en stoppen om 23.00.

De Leeuwarder band The Montanas is in 2007 opgericht door de broers Sy, Christobal en Enrico Montana. Wat zij ten gehore brengen varieert van ouderwets gruizige rock & roll tot zoetgevooisde ballades maar is altijd doorspekt met mannelijke emotie, ingehouden woede en aandoenlijke hulpeloosheid. De drie broers zijn in Friesland al behoorlijk naam aan het maken. Hun eerste twee singels “Teenage Love” en “Never Let You Go” werden door hen zelf van clips voorzien en deze behaalden tot hun grote verassing beide de eerste plaats in de clip top 5 van Omrop Fryslân TV. Dit is opgemerkt door een aantal lokale en radio- en tv-stations en inmiddels worden de singels ook daar veelvuldig gedraaid. En dat vinden de broers natuurlijk fantastisch! Ook live vallen de energieke Montanas met hun met close-harmony overgoten sixties-pop goed in de smaak. Hoe ver de Montanas het gaan schoppen? Who knows. The Monanas are just living their dream!

Dus hou de ether vrij voor deze drie heren en stem af op FM 105.9 (ether) of FM 99.0 (kabel) en beluister ons programma.

Gepubliceerd: 12 februari 2009 om 12:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×