Live dames handbal op Radio Aalsmeer

Aanstaande zondagmiddag 26 juni spelen de handbaldames van FIQAS Aalsmeer in Raalte tegen GIBO Groep/Kwiek Raalte. Dit is een best-of-two match met de als tiende geëindigde ploeg uit de eredivisie. Inzet: de laatste plaats in die eredivisie, het hoogste handbalniveau van Nederland. De Aalsmeerse dames wonnen zaterdag 18 juni jl. de eerste wedstrijd met 25 tegen 24. Het is dus een bloedspannende aangelegenheid. De wedstrijd in Raalte wordt gespeeld in Sporthal Tiijenraan en begint om 13.30 uur. In samenwerking met de collega’s van de Lokale Omroep Raalte wordt vanaf 13.15 uur rechtstreeks verslag gedaan van de wedstrijd op Radio Aalsmeer en dat betekent dat het programma “W op Zondag” eenmalig komt te vervallen. 

  

Gepubliceerd: 22 juni 2011

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×