Lotusbloemtoer: gaat Joke op de fiets?

Zondag 26 juni organiseert TTC de Merel de LOTUSBLOEMTOER. De Lotusbloem in Aalsmeer is een kinderdagcentrum voor kinderen tot 18 jaar die een ontwikkelingsachterstand, of een verstandelijke, zintuiglijke en/of meervoudige handicap hebben. 

Al jarenlang organiseert de Merel deze tocht waarbij alle opbrengsten dwz. alle inschrijfkosten en de bijdragen voor de “gratis” koffie met appelpunt geheel naar de Lotusbloem gaan. Vorig jaar werd voor een bedrag van meer dan € 900,- bij elkaar gefietst! Een voor de Lotusbloem zeer belangrijke gift.

Het Cultureel Magazine besteedt daar a.s. zaterdag uitgebreid aandacht aan. Presentatrice Joke Wegman zal één van de organisatoren interviewen en wie weet stapt ze zelf ook op de fiets..! Luister zaterdag 18 juni naar Radio Aalsmeer tussen 13.00 en 14.00 uur.

De routes zijn ten opzichte van vorig jaar geheel vernieuwd en  verrassend en gaan bijna uitsluitend over kleine slingerende weggetjes. Gestart kan worden in Aalsmeer en Vinkeveen waar ook de controleposten zijn. De route van de 35 km en 65 km zijn geheel uitgepijld en kunnen individueel of met een kleine groep gezellig gefietst worden. Een routebeschrijving wordt meegegeven. De 90 km voor de racefietsen zijn 2 groepstochten voor een wat snellere en een wat langzamere groep. Deze groep start alleen in Vinkeveen,

Mede door het rechtstreekse goede doel brengen wij deze tocht extra onder de aandacht!

Dit jaar wordt de Lotusboemtoer tussen 10:45 uur en 11:30 uur op het kinderdagcentrum muzikaal opgeluisterd door Aalsmeers Harmonie met een klapstoelconcert!

Zij zullen vrolijke noten spelen van volkse liedjes en liedjes van vroeger, herkenbaar voor iedereen.

Start:

  • Café de Schans, Uitweg 1 in Vinkeveen 
  • KDC de Lotusbloem, Apollostraat 66 in Aalsmeer

Inschrijfgeld: € 3.00 (mag voor dit bijzondere doel ook meer zijn)

Starttijden: 

  • Uitgepijlde tocht 35 km van 9.00 – 12.00 uur
  • Uitgepijlde tocht 65 km van 9.00 – 11.00 uur
  • Groepstocht 90 km om 9.00 uur (race fiets, alleen Vinkeveen)

Gepubliceerd: 17 juni 2011

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×