Kunst aan de westeinder

De vakanties zijn voor de meesten onder ons (helaas!?) weer voorbij. Dat betekent dat ook het nieuwe radioseizoen weer gaat beginnen. Ook de komende tijd houdt de site van Radio Aalsmeer u regelmatig op de hoogte over de inhoud van de diverse radioprogramma’s.

Aanstaande zaterdag 3 september ontvangt Radio Aalsmeer weer de heren van de Pramenrace, maar direct na 14.00 uur is in het programma “Cultureel Magazine” ook dhr. Nol de Groot te gast. Presentatrice Joke Wegman zal met hem in gesprek gaan over de 1e “Kunstbeurs aan de Westeinderplassen” van 9 t/m 11 september a.s. in Aalsmeer.

 

Een uitzending gemist? Geen nood, via Uitzending Gemist (klik hier) kunt u alles terugluisteren.

Nol de Groot: “Kunst kijken en kunst beleven, dat zijn de ingrediënten van de eerste editie van De Kunstbeurs aan de Westeinderplassen; hedendaagse kunst in al zijn facetten. Dit is uiteenlopend van schilderijen tot sieraden van glaskunst tot bronzen en keramische beelden. Genieten van de werken van diverse kunstenaars, ontmoetingen met kunstenaars en de galeries die hen vertegenwoordigen en diverse activiteiten. Kunst kijken in een bijzonder gebouw of vanaf een dakterras, met uitzicht op de watertoren en de Westeinderplassen, is een kunstbeleving die u nooit meer zult vergeten”.

Voor meer informatie: Kunstbeurs een de Westeinderplassen

Gepubliceerd: 28 augustus 2011 om 13:24 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×