Kudelstaartse exposeert in het louvre!

Aan de jaarlijkse “salon” van de Société Nationale des Beaux Arts te Parijs doet dit jaar voor het eerst een Nederlandse delegatie mee. Elk jaar zijn veel landen uit Europa, de beide Amerika’s en Azië bij deze expositie present met een delegatie. Eén dan de delegatieleden dit jaar is de Kudelstaartse Christa Logman. Zij is de eerste (en tot nu toe enige) Aalsmeerse/Kudelstaartse die exposeert in het gerenomeerde Louvre in hartje Parijs! Haar werk is van 8 tot 11 december te bewonderen in de Franse hoofdstad.

Zaterdag 3 december is Christa Logman te gast in het Cultureel Magazine van Radio Aalsmeer. Het programma van presentatrice Joke Wegman is te beluisteren van 13.00 tot 14.00 uur.

Ook is wederom Theodore van Houten te gast. Met hem zal gesproken worden over zijn boek “Sjostakovitsj, een leven in angst”.

Uitzending gemist? Geen nood, via Uitzending Gemist (klik hier) kunt u alles terugluisteren.

De eerste “Délégation Néerlandaise” staat onder leiding van Roelofje Van Opzeeland. De expositie is in CARROUSEL DU LOUVRE van 8 tot 11 december 2011. De Carrousel du Louvre bevindt zich in het souterrain van het Louvre-paleis in het centrum van Parijs.
Aan deze prestigieuse expositie nemen 10 Nederlandse kunstenaars deel met elk 1 kunstwerk.
De deelnemende kunstenaars zijn: Liselot Been, Mimi Van Bindsbergen, Henka Bohlander, Loek Klinkhamer, Roelofje Van Opzeeland, Jos Out, Ton Pret, Henk Veen, Fleur Van Waaij en onze eigen Kudelstaartse Christa Logman (zie ook www.christalogman.com)

Als concept is gekozen voor het tonen van fantasierijk en vernieuwend werk van hoge kwaliteit op het snijvlak van abstractie en figuratie.

BINNENKORT: 30 MARKANTE KUDELSTAARTERS IN DE WATERTOREN

Een kleine 30 markante Kudelstaarters zijn afgelopen jaar geportretteerd door kunstenares – psycholoog Christa Logman. Zij hebben allen enkele keren model gezeten in haar atelier in de Waver. Binnenkort is de opening van de expositie Markante Kudelkoppen in de dit jaar gerenoveerde Watertoren, de mooiste watertoren van Nederland wordt gezegd! Voor deze opening is aanmelding gewenst.Vervolgens is de expositie 2 weken lang te bezichtigen op de doordeweekse middagen van 13-16 uur.

Trek een warme trui aan!

Gepubliceerd: 3 december 2011

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×