Halte Zwarteweg op bezoek in verkeerstoren Schiphol

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer waar mensen aan meewerken die invalide en gehandicapt zijn. Zij kunnen als beste vertellen waar zij allemaal tegenaan lopen. Op donderdag 22 maart a.s. staat het programma vanaf 14.00 uur onder meer in het teken van een terugblik op de Open Dag van de Zorg bij Heliomare Dagbesteding van zaterdag 17 maart jl. Verder werd een bezoek gebracht aan de verkeerstoren op Luchthaven Schiphol.

Op 80 meter hoogte werd een interview gehouden met medewerkers van de Luchtverkeersleiding en wordt uitgelegd hoe het komt dat er de laatste tijd meer overlast is geweest van vliegverkeer. Er is ook een bijdrage waarin de Historische Tuin in het middelpunt staat. De vaste rubriek, de cliënt van de maand, mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ook Duikschool Haarlemmermeer staat op het programma en dat geldt ook voor kunstenaar Frank Konincks. Dit alles wordt ondersteund door een aantal columns en omlijst door een stukje passende muziek. Het programma Halte Zwarteweg wordt donderdag 22 maart uitgezonden tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt op donderdag 29 maart nog een keer op dezelfde tijden herhaald.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via de kabel (99.0 MHz) en de ether (105.9 MHz) en via de livestream www.radioaalsmeer.nl. Terugluisteren kan via uitzending gemist op de website van de lokale omroep.

Halte Zwarteweg is gestart op donderdag 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor een ieder in Kudelstaart en Aalsmeer maar speciaal voor gehandicapten en mindervaliden. In dit programma wordt u geïnformeerd over het wel en wee van uw medemens in de ruimste zin van het woord.

Gepubliceerd: 21 maart 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×