Cultuurnota en N201 in Aalsmeer Actueel

Op zaterdag 24 november is de VVD te gast in het actualiteitenprogramma “Aalsmeer Actueel”. Deze week zitten aan tafel de VVD-fractieleden Robbert van Rijn en Marianne Vleghaar. Met hen zal o.a. gesproken worden over de cultuurnota. Tevens zullen de ontwikkelingen rond de Burgemeester Kasteleinweg (N201) zeker ter sprake gebracht worden. En dit is slechts een greep uit een groot aanbod. Ook de vragen die u als luisteraar telefonisch stelt, worden door de Aalsmeerse politici besproken.

Aalsmeer Actueel wordt wekelijks uitgezonden op zaterdag van 12.00 – 13.00 uur op Radio Aalsmeer. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 november 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×