Sinterklaas bij "Nou en!?"

Zaterdag 17 november krijgt het kinderprogramma van Radio Aalsmeer bezoek van een aantal zwarte pieten. Zij zijn vooruit gereisd en komen alvast naar de studio van Radio Aalsmeer. Uiteraard zullen zij uitgehoord worden door presentator Dennis over de reis vanuit Spanje naar Nederland. Wil je zelf vragen stellen aan de Pieten? Bel dan naar de studio: 0297-325858.

Om 12.00 uur vanmiddag, in het programma “Aalsmeer Actueel”, zal Sinterklaas zelf vanaf de boot telefonisch contact hebben met de studio. Hij komt immers vanmiddag aan in Aalsmeer. Tijdens de binnenkomst om 14.00 uur bij het Zorgcentrum Aelsmeer zal er een speciale Radiopiet rondlopen die een reportage zal maken van de intocht. Deze opnamen worden zaterdag 24 november tijdens het programma “Nou en!?” uitgezonden.

Het programma Nou en!? wordt uitgezonden op zaterdag tussen 9.00 en 10.00 uur bij Radio Aalsmeer. Aalsmeer Actueel is ook op iedere zaterdag te beluisteren tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via Uitzending Gemist.

Gepubliceerd: 17 november 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×