Sinterklaas en dolfijnen in Halte Zwarteweg

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. In de uitzending van donderdag 22 november komt de enige echte Sinterklaas uitgebreid aan het woord. Ilse Zethof heeft desgevraagd heel veel verteld over Dolfijnentherapie op Curaçao en verder komt Astrid Schrama, zij is Therapeut Dolfijnentherapie, nog veel meer tekst en uitleg geven. Tevens kunt u naar een reportage luisteren over het stoomgemaal in Cruqius (Haarlemmermeer). Cliënt van de maand is dit keer Maria Bulder en de gebruikelijke columns ontbreken ook deze maand niet en dit alles zal worden afgewisseld door muziek.

Het programma Halte Zwarteweg wordt uitgezonden op donderdag 22 november tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt op donderdag 29 november nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur.  Terugluisteren van het programma kan via Uitzending Gemist.

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer, maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden de luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Gepubliceerd: 15 november 2012

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×