Afwisseling ook deze maand motto in Halte Zwarteweg

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. In de uitzending van donderdag  21 februari 2013 wordt aandacht besteed aan de navolgende onderwerpen: interview met kunstenares Marcella van Zanten, een interview met Marcel Burger van de Sjaak Pach Stichting over vakanties en een interview met Peter Choufoer van ijsvereniging “Mooie Nel” over de Lastige Lijven Toertocht op 3 maart 2013 en cliënt van de maand is Theo Saman. De gebruikelijke columns ontbreken ook deze maand niet en dit alles zal worden afgewisseld door muziek. Het programma Halte Zwarteweg wordt uitgezonden tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt op donderdag 28 februari 2013  nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur.

Het programma Halte Zwarteweg wordt uitgezonden op donderdag 21 februari tussen 14.00 en 16.00 uur bij Radio Aalsmeer en wordt op donderdag 28 februari nog een keer herhaald, ook weer tussen 14.00 en 16.00 uur.  Terugluisteren van het programma kan via Uitzending Gemist.

Halte Zwarteweg is een programma bij Radio Aalsmeer verzorgd door mensen met een lichamelijke beperking. Zij kunnen als beste vertellen waar hun knelpunten zitten. Halte Zwarteweg is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor eenieder in Kudelstaart en Aalsmeer, maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. In dit programma worden de luisteraars geïnformeerd over het wel en wee van hun medemens in de ruimste zin van het woord.

Gepubliceerd: 19 februari 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×