Jonge journalisten in spé in Boeket Expresse

Nieuws selecteren, reportages maken, filmen, monteren én presenteren. De kinderen van de workshop ‘Maak je eigen jeugdjournaal’ deden het allemaal zelf! De workshop werd maandag 18 februari jl. door Sjoerd Verhallen in de Aalsmeerse bibliotheek gegeven.

Hoe zou je het nieuws selecteren als je bij het echte jeugdjournaal zou werken? En welke onderwerpen vinden deze wel erg jonge journalisten in spé zelf belangrijk? Denise van Vliet vroeg het de kinderen en sprak ook nog even met workshopleider Sjoerd. Vrijdag 22 februari 2013 hoor je tussen 13.00 en 15.00 uur (in het programma Boeket Expresse) de reportage die Denise ter plaatse maakte.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 februari 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×