Zuid-Afrikaanse muziek met Chris Chameleon

Chris Chameleon meets Ingrid Jonker. Vanaf het begin van zijn glansrijke carrière maakt Chris Chameleon (uit Zuid-Afrika) al werk van Ingrid Jonker. Haar Zuid-Afrikaanse poëzie en zijn composities zijn een ‘perfect match’! In “Klank van jou Oë” combineert Chameleon Jonkers krachtige poëzie met zijn prachtige, emotionele composities. Met zijn prachtige stemkunst en een bereik van vier octaven laat hij haar leven beleven. De stem van een vrouw, zegt hij zelf. Van een kind. Van een man en van een dier. Een stem die de gelaagdheid van Ingrid Jonker perfect over het voetlicht brengt. En die tussendoor verhalen vertelt.
Zaterdag 23 februari is Cameleon te gast in het Cultureel Magazine en zal hij vertellen over zijn optreden bij “Exclusief bij Bob” in Crown Theater.

Even na 13.30 uur interviewt presentatrice Joke Wegman hoofdrolspeler Ara Halici over over “Dik Trom de Musical”. De andere hoofdrolspeelster in deze productie is Vera Mann.
Kortom weer alle reden om te luisteren naar het Cultureel Magazine!

Het Cultureel Magazine wordt iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 februari 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×