Boeket Expresse gaat hardlopen

Het prachtige Aalsmeer bekijken, werken aan je conditie en kans maken op de overwinning?
Dat kan allemaal samen, want zondag 3 maart organiseert Atletiekvereniging Aalsmeer (AVA), in samenwerking met de Westeinder Adviesgroep, de jaarlijkse Westeinderloop. Het parcour loopt onder andere langs de watertoren.

Dinsdag 26 februari zijn Mirjam Colijn (secretaris AVA) en Esther Winkels (Westeinder Adviesgroep) te gast in het programma Boeket Expresse. Beide trekken zij zondag ook de hardloopschoenen aan. Denise van Vliet spreekt tussen 16.00 en 17.00 uur met deze dames over de voorbereidingen op dit hardloopevenement.

Boeket Expresse wordt iedere werkdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 februari 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×