Paar en Hamilton treden samen op

Zaterdag 2 maart a.s. is Philip Paar wederom te gast in Cultureel Magazine. Op dinsdag 5 maart 2013 brengt zanger Philip Paar namelijk samen met zijn vaste combo ‘The Sinatra Connection’ een tribute aan “The Voice”, Frank Sinatra.
Als zeer bijzondere gast zal de inmiddels legendarische Amerikaanse tenor-saxofonist Scott Hamilton ook acte de presence geven. Scott Hamilton trad op met grootheden als Benny Goodman, Woody Herman en Gerry Mulligan, alsmede vocalisten als Anita O’Day, Tony Bennett en Rosemary Clooney. Scott Hamilton heeft meer dan 100 CD’s op zijn naam staan waaronder vele albums op het befaamde Concord Jazz-label. Hij was regelmatig te gast op het North Sea Jazz Festival, speelde in vier continenten en bouwde in ruim 35 jaar naam op als één van ‘s werelds grootste tenor-saxofonisten. Philip komt de luisteraars van Cultureel Magazine bijpraten over zijn aanstaande optreden met Hamilton.

Het Cultureel Magazine wordt iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 maart 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×