Kunstenaar in Cultureel Magazine

Zaterdag 9 februari komt er weer een kunstenaar aan het woord in  het Cultureel Magazine, dit keer Bert Slagt. Deze in 1953 geboren Amsterdammer, maakt moderne schilderkunst in z’n atelier in Aalsmeer. Als scheppend kunstenaar werkt hij vanuit zijn verbeeldingskracht en liefde voor schoonheid. Zijn artistiek werk getuigt van veelzijdigheid en vakmanschap. Slagt exposeert op dit moment in “Het Raam” het gebouw van de Culturele raad in Hillegom.Tevens hangen er 13 kunstwerken van de kunstenaar in “Wester Amstel” aan de Amsteldijk Noord 55 in  Amstelveen (nabij Ouderkerk a.d. Amstel). Kijk voor meer informatie hier.

Het Cultureel Magazine wordt iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 13.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 8 februari 2013

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×