Ruud Vismans geportretteerd in "Door de Mangel"

Op maandag 27 januari 2014 kunt u opnieuw luisteren naar opnieuw een interessante Aalsmeerder die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. Deze keer wordt geportretteerd “The Beach” eigenaar Ruud Vismans. Hij is de eenentwintigste gast die aan de tand gevoeld gaat worden door presentatoren Mylène en Elbert. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Gewoon eens doen!! 

Afgelopen maandag namen ook weer twee interessante Aalsmeerders plaats achter de microfoon. In “Door de Mangel”, gepresenteerd door zus en broer Mylène en Elbert Huijts, heeft discjockey en Hedera-kweker Kees Markman in een uiterst smakelijke uitzending verteld over zijn jeugd, zijn eigen bedrijf en zijn vele hobby’s. Zo heeft Markman aangegeven als persoon “niet te stoppen” is. Als hij een ruimte binnenkomt is hij direct aanwezig.  Iets wat direct aan het begin van de uitzending te merken was: Kees had een doos moorkoppen geregeld, die langsgebracht werden door Mike Multi en Sven Müller. Dit allemaal om de actie “Müllers Multi Moorkop” om geld op te halen voor KIKA kracht bij te zetten.

In het programma maakte hij ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 27 januari a.s. mag Ruud Vismans achter de microfoon plaatsnemen.  Vismans is eigenaar van “The Beach”. Kees wil van hem weten hoe hij een evenement als “De laatste werkdag” beleefd.  Hij zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 26 januari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×