Armida Klein en Pretpeurders in Vrijdagavondcafé

Komende vrijdag zoekt het Vrijdagavondcafé een echte Apres Ski Carnavals hit als Twitterhit. Laat uw keuze weten via Twitter: @Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina en maak kans op twee bioscooptickets van Crown Cinema. Verder deze week interviews met Judith van projectgroep Nieuw Oosteinde, de Pretpeurders uit Kudelstaart over de carnavalsactiviteiten dit weekend en zangeres Armida Klein. Ook weer het Aalsmeers Social Media Nieuws door Deborah en de Uit-agenda verzorgd door Marjolein. En natuurlijk zorgt het presentatieduo Ron en Lisette weer voor de lekkerste muziek en zijn er spontane interviews en gasten. Het Vrijdagavondcafé is er iedere vrijdag vanaf 21.00 uur op Radio Aalsmeer.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag (behalve deze vrijdag dus) op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×