Derde verkiezingsdebat op Radio Aalsmeer

gemeenteraadsverkiezingen 2014Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s. organiseert Aalsmeer Actueel een zevental extra uitzendingen. In het tweede debat van 8 februari j.l. stonden de onderwerpen “Opgroeien in Aalsmeer” en “Zorgen voor” centraal. Er ontstonden felle discussies tussen de deelnemers. Van alle partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen waren vertegenwoordigers aanwezig, op nieuweling Lijst 6 (Jan Tas) na. Deelnemers waren deze week:  Marianne Vleghaar en Mike Kerkhoven (VVD), Dirk Stoker en GertJan van der Hoeven (AB), Rik Rolleman en Wilma Scheltema (PACT Aalsmeer), Bram Heijstek (HAC) en  Jaap Overbeek en Ad Verburg (CDA). De presentatie was deze week in handen van Berend Vollmuller. Buiten de studio zaten diverse toehoorders die de uitzending live wilden meemaken. Door het grote raam van de studio en de luidsprekerboxen aan de buiten kant, was de levendige discussie goed te volgen. Komende zaterdag 15 februari bent u ook van harte welkom bij het derde verkiezingsdebat: van 14.00 – 16.00 uur zullen de onderwerpen van discussie zijn: “Vrije tijd, sport en cultuur” en “B.V. Aalsmeer”.

De volgende thema’s zullen in de komende weken nog worden besproken:
– 22 februari 2014: “Bereikbaarheid/mobiliteit” en “Handhaving en veiligheid”
– 1 maart 2014: “Duurzame leefomgeving/wonen” en “Ruimtelijke ordening”
– 8 maart 2014: “Dialoog burger-bestuur” en bestuur in ontwikkeling”
– 15 maart 2014:  “Financiering verkiezingsbeloften” (slotdebat)

Als luisteraar kunt u gedurende de uitzendingen ook vragen stellen via de telefoon (0297-325858) of e-mail (studio@radioaalsmeer.nl)

“Aalsmeer Actueel Extra” wordt zeven weken lang (van 1 februari t/m 15 maart) iedere zaterdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 14.00 – 16.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×