Theo Rekelhof in "Door de Mangel"

Maandag 17 februari 2014 is er weer een interessante Aalsmeerder te gast die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. Deze keer wordt geportretteerd palingspecialist en de enige beroepsvisser op de Westeinderplas Theo Rekelhof van Visserij Rekelhof. Hij is de 24e gast die aan de tand gevoeld gaat worden door presentatoren Mylène en Elbert. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Verras onze gast eens door een vraag te stellen, gewoon doen!!

Afgelopen maandagavond namen ook weer twee interessante Aalsmeerders plaats achter de microfoon. In “Door de Mangel”, gepresenteerd door zus en broer Mylène en Elbert Huijts, heeft bakkersvrouw Linda van den Broek van Bertram & Brood verteld over haar jeugd en haar eigen winkel. Van den Broek omschreef zichzelf als een sociaal, gezellig en betrouwbaar persoon. “Oma Krentenbol”, zoals haar kleinkinderen haar noemen, is o.a. via de gehandicaptenzorg en een bijbaantje op de broodafdeling van een supermarkt, een eigen bakkerswinkel begonnen.  Het meest boeiende vindt Van den Broek de klantencontacten: “Zeker als je alleen in de zaak staat, heb je soms heel intieme gesprekken. Daar maak ik graag even tijd voor”.

Het voortzetten van de keten leek even wat in gevaar te komen, doordat een tweetal beoogde gasten zich met goede redenen terugtrokken. Maar gelukkig is er toch een nieuwe gast gevonden. In de editie van maandag 17 februari a.s. mag beroepsvisser Theo Rekelhof achter de microfoon plaatsnemen. Hij zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 10 februari 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×