Marc Verschuren in "Door de Mangel"

Marc VerschurenMaandag 17 maart 2014 is er weer een interessante Aalsmeerder te gast die plaats neemt achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. Deze keer wordt Marc Verschuren (o.a. pianist, singer-songwriter en pianoleraar)  geportretteerd. Hij is de 28e gast die aan de tand gevoeld gaat worden door presentatoren Mylène en Elbert. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Een vraag aan Marc Verschuren? Laat het de programmamakers weten.

Afgelopen maandagavond nam er weer en interessante Aalsmeerder plaats achter de microfoon van Radio Aalsmeer. In het door zus en broer Mylène en Elbert Huijts gepresenteerde programma “Door de Mangel”, heeft Bram Landzaat uitgebreid verteld over zijn werk en passies. Het lukte Landzaat niet zichzelf in drie woorden samen te vatten, hij had er één woord meer voor nodig: “sportief, rustig, humoristisch en gedreven”. In de uitzending vertelde hij over zijn jeugd in Aalsmeer, over zijn onderwijs tijd, maar ook over zijn sportieve leven. Daarnaast heeft Bram uitgebreid verteld over de neurologische aandoening (Syndroom van Guillain-Barre) die hem trof op 50-jarige leeftijd. Na ruim vier maanden op de intensive care en een uitgebreide revalidatie is Bram voor een groot deel hersteld. “Mijn kinderen en mijn vrouw Ank hebben mij altijd gesteund”, aldus de Hornmeerder. Als dank droeg Bram het nummer “Voor haar” van Frans Halsema aan hen op.

In het programma maakte hij ook bekend wie hij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 17 maart a.s. mag Marc Verschuren, pianist, singer-songwriter en pianoleraar achter de microfoon plaatsnemen. Landzaat kent Verschuren als begeleider van het popkoor Alsmar. Hij wil van de pianist graag weten wat mindfulness is en wat hij daarmee doet. Marc Verschuren zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 10 maart 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×