Kunstenaar Van Kuppevelt te gast in talkshow

Mark van KuppeveltOok op Tweede Paasdag neemt er weer een bijzondere Aalsmeerder plaats achter de microfoon in het programma “Door de Mangel” op Radio Aalsmeer. In de wekelijkse ‘talkshow’ is maandag 21 april a.s. Mark van Kuppevelt de 33e  gast die door presentatoren Mylène en Elbert door de mangel wordt gehaald. 

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Afgelopen maandagavond nam er opnieuw een opmerkelijke Aalsmeerse plaats achter de microfoon van Radio Aalsmeer. In het door zus en broer Mylène en Elbert Huijts gepresenteerde programma “Door de Mangel”, is Debby Albers uitgebreid ingegaan op haar persoonlijke leven. Zo heeft zij gesproken over haar jeugd in de buurgemeente Uithoorn, waar zij geboren is en de middelbare school bezocht. Maar Albers vertelde ook over haar werk als stervensbegeleider en counseller. Maar zij doet meer: “Zo organiseer ik op 10 mei a.s. een zogenaamde ‘Open Straat Koffie’ op het Weteringplantsoen. Het doel is mensen uit hun huisjes te halen. Dat mensen weer weten wie er in hun straat wonen”, aldus de oprichtster van de stichting Fedeli.

In het programma maakte Albers ook bekend wie zij in de volgende uitzending van “Door de Mangel” als gast wil horen. In de editie van maandag 21 april a.s. mag Mark van Kuppevelt achter de microfoon plaats nemen. “Mark is een groot kunstenaar en een geweldig mens. Hij heeft  ondanks de crisis z’n hoofd boven water kunnen houden en zelfs een nieuw centrum  ‘creatief Amstelland’ opgericht”, zei de Aalsmeerse. “Ik wil graag weten hoe hij de kunst aan de man wil brengen.” Van Kuppevelt zal komende maandag zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt hij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.

 

Gepubliceerd: 15 april 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×