Wijkagent beantwoordt vragen in "Vrijdagavondcafé"

Erik vd Brun en Ron LeegwaterAanstaande vrijdagavond om 21.00 uur gaan de deuren van het Vrijdagavondcafé weer open via Radio Aalsmeer. Presentatoren Ron en Lisette ontvangen deze week o.a. de wijkagent van Aalsmeer Centrum, Erik van den Brun. De agent die we dagelijks op zijn fiets door Aalsmeer zien fietsen, schuift eens per maand aan om vragen van luisteraars te beantwoorden en in gesprek te gaan. Vragen zijn welkom via Twitter: @Vrij_avondcafé of via Facebook. Uiteraard kun je tijdens de uitzending ook bellen op (0297) 325858 of mailen naar: studio@radioaalsmeer.nl

Ook alle tips voor Koningsdag zijn welkom via bovenstaande communicatiemiddelen of laat de programmamakers even weten indien je in de studio iets willen komen vertellen. Iedereen is van harte welkom! De studio is te vinden in de Crown Studio’s Aalsmeer.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 april 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×