"De Top 10 van... Jolanda Turk"

Jolanda TurkOp maandag 19 mei a.s. is om 20.00 uur het programma “De Top 10 van…” te beluisteren. Wekelijks mag een willekeurige (on)bekende Aalsmeerder zijn of haar persoonlijke top 10 samenstellen en samen met presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Aanstaande maandag zal Jolanda Turk-Boon te gast zijn in “De Top 10 van…” en haar tien favoriete nummers laten horen. Jolanda werkt bij The Beach en is actief op Twitter. Zij stelt daar te proberen om elke dag te glimlachen of schateren. Dat belooft een vrolijke uitzending te worden.

De Top 10 van…”  wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 12 mei 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×