Gevarieerd "Vrijdagavondcafé"

Acda en de MunnikVrijdagavond 16 mei om 21.00 uur gaan de deuren van het Vrijdagavondcafé weer open op Radio Aalsmeer. Presentatoren Ron en Lisette ontvangen deze week o.a. Duikteam Thamen over sportpassie Aalsmeer en is reporter Ilse te horen over de Jubileumactiviteiten in Zwembad De Waterlelie komend weekend. Maar ook de Twitterhit van Acda en de Munnik en als klapper op de vuurpijl wordt bekend gemaakt hoe u een passe-partout kunt winnen voor de Feestweek Aalsmeer.

Vragen zijn welkom via Twitter: @Vrij_avondcafé of via Facebook. Uiteraard kun je tijdens de uitzending ook bellen op (0297) 325858 of mailen naar: studio@radioaalsmeer.nl

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

LUISTER MEE EN WIN!!

Deze vrijdagavond tussen 21.00 uur en 23.00 uur hebben Ron en Lisette weer een mooi gevuld programma op Radio Aalsmeer.
U maakt weer kans op twee tickets voor de bioscoop in Crown Business Studio’s met de wekelijkse TWITTERHIT. Deze week zoeken we uw favoriete hit van ACDA EN DE MUNNIK. Dus geef maar door via Twitter: @Vrij_avondcafé.
Uiteraard ook weer leuke interviews, zoals met: Duikteam Thamen over sportpassie Aalsmeer en reporter Ilse over de Jubileumactiviteiten in Zwembad De Waterlelie komend weekend. De rubriek van Deborah over social media in Aalsmeer en Kudelstaart is er weer exact om 22.22 uur en ook de UITAGENDA met Marjolein is weer te beluisteren. Alles omlijst met de hits uit de jaren 80 en 90 afgewisseld met de hits van nu.

En als klapper maken we ook nog bekend hoe u een passe-partout kunt winnen voor de Feestweek Aalsmeer. Vorige week waren Roland, Ruben en Jelle in de studio om alles te vertellen over de komende feestweek en natuurlijk hebben zij iets leuks achtergelaten voor onze luisteraars. Dat is gaaf!

Vrijdagavondcafé is er van 21.00 uur tot en met 23.00 uur. Te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl en via kabel 99.0 FM, via ether 105.9 FM en via digitaal kanaal 868 in gemeente Aalsmeer. We zijn ook te volgen via Twitter: @Vrij_avondcafe

Gepubliceerd: 12 mei 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×