Innovatieve marketing in “Door de Mangel”

Jasper de VreugtMaandag 12 mei is het weer de moeite waard af te stemmen op Radio Aalsmeer. In het programma “Door de Mangel” de wekelijkse ‘talkshow’  op de lokale omroep is deze week Jasper de Vreugt, commercieel directeur bij Mall-Connect, de 36e  gast die door presentatoren Mylène en Elbert door de mangel wordt gehaald. Hij houdt zich o.a. bezig met reclame maken via mobiele telefonie om zo bijvoorbeeld winkelcentra zich meer te laten profileren.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Afgelopen maandagavond 5 mei jl. was “opruimgoeroe” F.L. de 35e gast die door de mangel gehaald in de enige echte talkshow op Radio Aalsmeer.  In het wekelijks op maandag  door zus en broer Mylène en Elbert Huijts gepresenteerde programma ‘Door de Mangel’, heeft L. uitgebreid verteld over haar jeugd, maar ook over haar manier om bekend te worden in Aalsmeer: “Als je met een naakthond over straat loopt, krijg je veel opmerkingen en voer je veel gesprekjes met mensen”. In haar leven heeft F. veel gereisd en het voorwerp dat zij naar de studio meebracht had daar ook mee te maken. “In een grote bruine koffer zit een klein doosje dat naar wierook ruikt als je het open maakt. Dat doet mij herinneren aan mijn reis naar Egypte op 14-jarige leeftijd. Ik zag toen veel armoede en dat heeft veel indruk op mij gemaakt”, aldus de import Aalsmeerse. Op de bekende openingsvraag “Wie ben jij in drie woorden samengevat” antwoordde L. met: “impulsief, behulpzaam en een bezig bijtje”.  Uit haar CV blijkt wel dat zij heel veel verschillende dingen heeft gedaan en nog altijd doet. Eén van haar bezigheden van dit moment betreft haar bedrijfje XHBO waar zij mensen en bedrijven helpt met het organiseren in de breedste zin van het woord. “Ik probeer particulieren en bedrijven te helpen bij het vinden van structuur in hun leven of werk”, zei de zangeres van het koor ‘Denk aan de buren’.

In het programma maakte L. ook bekend wie zij in de volgende uitzending van ‘Door de Mangel’ als gast wil horen. In de 36e editie van maandag 12 mei a.s. mag Jasper de Vreugt  achter de microfoon plaats nemen.

F.: “Jasper woont sinds kort in Aalsmeer en is commercieel directeur bij Mall-Connect, een bedrijf dat zich bezig houdt met reclame maken via mobiele telefonie”. De Vreugt zal komende maandag zelf de muziek samenstellen. Tevens neemt hij een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in zijn leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 5 mei 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×