"De Top 10 van... Wim Appelman"

Op maandag 12 mei a.s. is om 20.00 uur het programma “De Top 10 van…” te beluisteren. Wekelijks mag een willekeurige (on)bekende Aalsmeerder zijn of haar persoonlijke top 10 samenstellen en samen met presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Aanstaande maandag zal Wim Appelman te gast zijn in “De Top 10 van…” en zijn tien favoriete nummers laten horen. Appelman is arbeidsbemiddelaar en adviseur bij Agriwerker, een vacaturesite voor agrarische medewerkers, vakmensen en ZZP’ers.

De Top 10 van…”  wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist

Gepubliceerd: 5 mei 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×