Mystery guest "Door de Mangel" is Barbara Ploeger

Barbara PloegerMaandag 19 mei is het weer de moeite waard af te stemmen op Radio Aalsmeer. In het programma “Door de Mangel” de wekelijkse ‘talkshow’  op de lokale omroep is iedere week een interessante Aalsmeerder die achter de microfoon plaats neemt. De 37e gast die door presentatoren Mylène en Elbert door de mangel wordt gehaald, is Barbara Ploeger. Zij is Event Manager en Operationeel Manager van de TV Studio Aalsmeer geweest, maar is sinds begin dit jaar een eigen bedrijf begonnen: PA Concept-Events. Maandag zal zij uitgebreid ondervraagd worden in het programma “Door de Mangel”.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras onze gast door een vraag te stellen!

Afgelopen maandagavond 12 mei jl. was entrepreneur Jasper de Vreugt de 36e gast die door de mangel gehaald in de enige echte talkshow op Radio Aalsmeer.  In het wekelijks op maandag  door zus en broer Mylène en Elbert Huijts gepresenteerde programma ‘Door de Mangel’, heeft De Vreugt uitgebreid verteld over zijn jeugd in Opmeer, maar ook over zijn werk als algemeen directeur bij Mall-Connect: “Eigenlijk verbinden wij mensen met winkelcentra, we proberen meer mensen naar winkelcentra te lokken. Wij bieden de digitale marketing middelen om dit te doen. Mensen oriënteren zich veelal online op hun aankopen en wij zorgen er voor dat een winkelcentrum dan ’aanwezig’ is op internet”.  Ondanks het veel tijd kost, wil De Vreugt zich geen workaholic noemen. “Er zijn een aantal heilige momenten waarop ik er wil zijn voor mijn gezin, zoals het ontbijt”, aldus de import Aalsmeerder. Jasper heeft in zijn jeugd fanatiek trombone gespeeld in het Noord-Hollands Jeugdorkest en vindt muziek maken een manier om zijn hoofd leeg te maken.

In het programma maakt de gast normaal gesproken ook bekend wie de nieuwe persoon wordt die gemangeld wordt in de volgende uitzending van ‘Door de Mangel’. Dat lukte deze keer niet, maar inmiddels is wel bekend wie de gast is in de 37e editie: Barbara Ploeger. Zij zal komende maandag zelf de muziek samenstellen en neemt tevens een voorwerp mee naar de studio welke een belangrijke rol speelt of heeft gespeeld in haar leven.
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Gepubliceerd: 12 mei 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×