Onteigeningsprocedures en evenementenbeleid

MiddenwegHet discussieprogramma Stamtafel ontvangt donderdag 22 mei Guus Rosenboom van Rosenboom Reclame BV en Ron Hooijman, bewoners van de Middenweg, die beiden in een zgn. onteigeningsprocedure. Tevens wordt er teruggeblikt op de enerveerde raadsvergadering van vorige week. En hoogstwaarschijnlijk is er ook al nieuws over de bijeenkomst over het evenementenbeleid. Tenslotte kruipt ook de organisatie van “Sportpassie Aalsmeer” achter de microfoon van Stamtafel. Kortom een overvol programma.

Het programma “Stamtafel” wordt iedere donderdag (behalve als er raadsvergaderingen zijn) op RADIO AALSMEER uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 mei 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×