Joris Leegwater treedt op in LG2TD

LG2TDVrijdag 19 september brengt LetsGo2theDisco weer een gevarieerd programma. Om 18.00 uur start het nieuwe programma op Radio Aalsmeer met een terugblik op de Pramenrace door Arnaud Brouwer. Heel Aalsmeer heeft weer genoten van dit unieke evenement, maar hoe heeft de organisatie deze dag beleefd? Ook komt Joris Leegwater optreden en door te luisteren kom je te weten wat hij gaat spelen. Kim Maarse brengt met flair de kids-uitagenda en vervolgens komt de Top5 van groep 7A van de Hoeksteen aan de beurt. Deze groep heeft de Top5 overgenomen van groep 8A van de Antoniusschool;  zij waren 5 september jl. in de 1e uitzending van LetsGo2theDisco. We reken erop dat ook jij (met het hele gezin) gaat luisteren naar de derde LetsGo2theDisco!

LetsGo2theDisco wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×