"Van alles & nog wat" in Vrijdagavondcafé

Van Alles En Nog WatIn Vrijdagavondcafé komen deze week de bekende mannen Jan en Joost van het Aalsmeers Bromfiets Genootschap op bezoek. Zij organiseren aanstaande zondag een toertocht en komen daar natuurlijk van alles over vertellen. Ook komen er leden van de band “Van alles & nog wat’ langs in de studio. De aanleiding is dat zij deze zaterdag een optreden geven in Café Sportzicht aan de Sportlaan in Aalsmeer. Uiteraard willen we daar het fijne van weten. Deborah is er met haar maandelijkse Social Media rubriek over hetgeen deze week opviel in Aalsmeer en Kudelstaart op de sociale media. En natuurlijk veel muziek, de Uit-Agenda en de Twitterhit. Deze week zijn de programmamakers opzoek naar jouw favoriete hit van Robbie Williams. Geef maar door via Twitter: Vrij_avondcafé of via onze Facebookpagina. Maar mailen of bellen tijdens de uitzending mag natuurlijk ook. Mailadres is: studio@radioaalsmeer.nl en telefoonnummer is: 325858. We geven voor de winnaar weer twee bioscoopkaarten weg voor een film naar keuze in Crown Cinema Aalsmeer.
Al met al weer reden genoeg om vrijdagavond te luisteren van 21.00 uur tot 23.00 uur via Radio Aalsmeer naar Vrijdagavondcafé met Ron, Marjolein, Caroline en Lisette.

“Vrijdagavondcafé” wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 september 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×