‘Halte Zwarteweg’ interviewt Rik Koper

Logo Halte Zwarteweg2‘Halte Zwarteweg’ is een programma bij Radio Aalsmeer dat verzorgd wordt door mensen met een lichamelijke beperking. Het programma is gestart op 17 juni 2010 en is sindsdien een programma voor een ieder in Kudelstaart en Aalsmeer, maar speciaal voor gehandicapten en minder validen. De onderwerpen die worden besproken gaan echter niet alleen over beperkingen. Luisteraars worden breed geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen.
Aanstaande donderdag is Rik Koper te gast in het programma. Hij is medewerker bij Heliomare Dagbesteding Aalsmeer. Hij begeleidt diverse sportactiviteiten zoals fitness en hij helpt mensen bij computeractiviteiten. Verder een column van Rinus Zuidervaart en veel lekkere muziek.

Halte Zwarteweg wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Om de week staat het programma in het teken van muziek. De andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×