Journaliste en meidenelftal in 'LetsGo2theDisco'

LG2tD_Joey_Esther_KimJoey (techniek), Esther (presentatie) en Kim (uit-agenda)  hebben vrijdag 31 oktober weer een mooie uitzending van  LetsGo2theDisco voor je in petto. In het eerste half uur komt journaliste en tekstschrijver Truus Oudendijk langs samen met haar kleinkinderen. Ook komt Floor Sparnaaij zingen. Welk liedje, dat blijft nog even geheim. In het tweede half uur hoor je de uit-agenda en de muzikale top 5 van het super stoere meidenelftal MD1 (FC Aalsmeer).

Een mooie prijs winnen? Het team van LetsGo2theDisco heeft leuke prijsvragen voor je! De eerste vraag is: hoe oud zijn Joey, Kim en Esther samen op 7 november? Wie het antwoord op deze vraag weet, maakt kans op een fotoshoot in een héél bijzonder T-shirt. ‘Like’ de facebookpagina van LetsGo2theDisco en laat vervolgens daar  je antwoord achter  en maak kans. De winnaar wordt 7 november tijdens de uitzending gebeld.

Het jeugdprogramma LetsGo2theDisco wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 27 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×