Rings Gala en Nigun in 'Weekend Magazine'

NigunZaterdag 1 november kunt u weer van een interessante aflevering van ‘Weekend Magazine‘ genieten. Paul Clement van de Alphense klezmergroep Nigun is te gast. Hij wordt geïnterviewd over zijn optreden in Rijsenhout. Daarnaast sprak Caroline Baarse met Fitz van Lierop (Fitz Fighting Gym) over het Rings Gala diezelfde dag in de Bloemhof. En uiteraard bent u ook voor sportverslagen weer bij ‘Weekend Magazine‘ aan het juiste adres.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en  zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 31 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×