Oudste gast ooit in 'Door de Mangel'

WaterhozerRadio Aalsmeer heeft al ruim een jaar een echte talkshow dat wekelijks te beluisteren is op de maandagavond. In het programma “Door de Mangel” wordt tussen 19.00 tot 20.00 uur een (on)bekende Aalsmeerder of Kudelstaarter een diepte-interview afgenomen. Afgelopen maandag was hovenier Michiel Pos te gast. De Amsterdammer van geboorte heeft zijn jeugd doorgebracht in De Kwakel, maar verhuisde 15 jaar geleden met zijn huidige vrouw Saskia naar Kudelstaart. Op de vraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde de hovenier met: “spontaan, vastberaden en impulsief”. Hij ging uitgebreid in op zijn vak als hovenier, maar vertelde ook dat hij een vervend duiker is: “Zo heb ik ook mijn vrouw leren kennen, op 30 meter diepte in de Rode Zee“.

Natuurlijk maakte ook Pos aan het eind van de uitzending bekend wie hij komende maandag als gast heeft gevraagd achter de microfoon plaats te nemen. Zijn keuze is gevallen op zijn werkgever en dus ook hovenier Jaap Spaargaren. “Jaap is 83 en mijn vraag is hoe hij met al die jongelui om hem heen zo sportief blijft”, aldus Pos.
Zwarte Jaap zal maandag 27 oktober a.s. zelf de muziek samenstellen en ongetwijfeld vertellen hoe hij aan zijn bijnaam komt. Ook neemt de oudste gast in de historie van “Door de Mangel” een voorwerp (zie foto) mee naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn leven. Weet u wat het is? Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze hovenier via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 oktober 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×