Pianospel en Sinterklaas in 'LetsGo2theDisco'

Jantine KiepVrijdagavond 28 november heeft ‘LetsGo2theDisco‘’ weer een muzikaal talent in de uitzending, namelijk Isis. Zij gaat een prachtig pianospel ten gehore brengen. Maar er klinkt meer muziek. Groep 6 van de Hoeksteen komt, samen met juf Jantine Kiep, hun muzikale top 5 laten horen. Daarnaast heeft het programma twee wel hele speciale gasten: Sinterklaas en een piet. Heb jij een vraag voor Sinterklaas? Mail naar ‘LetsGo2theDisco‘ en wie weet wordt jouw vraag aan de Sint gesteld.

Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×