'Stamtafel' op lifestyletoer

Buteyko_Carlos-en-FransHet programma ‘Stamtafel Actueel/Wijkgericht’ gaat zich één keer per maand richten op andere onderwerpen, namelijk op maatschappelijke, gezondheids – en lifestyleonderwerpen. Donderdagavond 27 november is hiervan de aftrap. Jenny Piet zal hierbij als nieuwe stamgast aanschuiven. In de eerste plaats eenmalig, maar als het haar bevalt elke maand.

‘Stamtafel Actueel/Wijkgericht’ bestaat elke uitzending uit twee delen: het eerste en het tweede uur. In het eerste uur zal Leontien Zethof van Uzepia aanschuiven. Zij maakt zelf ambachtelijke crème en zeep en komt hierover vertellen. In het tweede uur schuift Frans Helmer van Buteyko CentrumFC aan. Frans is fysiotherapeut en geeft dinsdag 2 december een lezing in Aalsmeer over de Buteyko Methode. De methode is gebaseerd op nieuwe inzichten in de manier waarop diepe ademhaling astma en vele andere welvaartsziekten veroorzaakt.

Heeft u een idee voor een (actueel) maatschappelijk, gezondheids – of lifestyle onderwerp voor dit programma? Mail het naar studio@radioaalsmeer.nl  t.a.v. de heer Dirk Box.

‘Stamtafel Actueel/Wijkgericht’ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 november 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×