Dating-specialist in 'Door de Mangel'

Jorinde van Leeuwen2Iedere week kunt u luisteren naar de populaire talkshow ‘Door de Mangel’. Presentatoren Mylène en Elbert Huijts ontvangen op maandagavond een (on)bekende Aalsmeerder die dan flink gemangeld wordt tussen 19.00 tot 20.00 uur.

Afgelopen maandag nam universitair docente Rebekka Verheij plaats in de studio. Op de bekende openingsvraag vraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde de Streefkerkse van geboorte met: actief, vrolijk en nieuwsgierig. Verheij studeerde biomedische technologie in Enschede en later in Amsterdam. De docente vertelde ook vroeger straaljagerpiloot te willen worden. Maar toen ze zich bewust werd dat ze in oorlogstijd mensen moet doodmaken, is haar idee veranderd.

Het voorwerp dat zij meebracht naar de studio was een ketting met een duif als hangertje. “Dit hangertje heb ik van mijn opa en oma gekregen. Het herinnert mij aan hen, maar ook aan vrijheid, vrede en geloof”, vertelde de docente.

Natuurlijk heeft Rebekka ook weer een nieuwe gast benaderd. Zij heeft Jorinde van Leeuwen gevraagd op 22 december achter de microfoon plaats te nemen. “Zij organiseert met ‘Data-able’ activiteiten voor singles, zodat zij elkaar kunnen ontmoeten. Graag wil ik van haar weten waarom zij dit doet”, aldus Verheij. Ook Jorinde zal zelf de muziek samenstellen en een voorwerp meenemen naar de studio welke een belangrijke rol heeft gespeeld in haar leven.

Uiteraard kunt u weer live vragen stellen aan deze Aalsmeerse. U kunt dit doen via het telefoonnummer 0297-325858, via e-mail: studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 december 2014

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×