Kerstspecial in 'De Top 10 van...'

kerst top 10 van‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus van Itterzon, Laurens van Kessel, Miranda Gommans en Talitha van Itterzon, die het programma beurtelings presenteren. Helaas is Patrick Spaander, de geplande gast van deze week wegens familiare omstandigheden verhinderd. Maar de redactie heeft voor een prima alternatief gezorgd.

Maandag 22 december wordt namelijk een bijzondere uitzending.
Alle presentatoren zullen (proberen) aanwezig (te) zijn voor de kerstspecial van 2014! We zijn druk bezig een verrassende top 10 samen te stellen van uitsluitend kerstmuziek, maar kunnen jou hulp goed gebruiken: geef  jouw favoriete kerstplaat op en leg uit waaróm je dit nummer gekozen hebt. De leukste inzender mag in de uitzending persoonlijk de plaat komen aankondigen (mag ook telefonisch). Je kunt je kerst top 3 hier doorgeven.

Wij zijn benieuwd naar jullie reacties!

Patrick Spaander zal op een nader te bepalen moment als nog te beluisteren zijn met zijn Top 10.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 20 december 2014 om 10:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×