Winnende oliebol

Dit is 'm dan de winnende oliebol van VoogesVrijdagavond 19 december was in het Vrijdagavondcafé live de Aalsmeerse Oliebollentest te beluisteren. Onder het voorzitterschap van Jan van Schuppen werd de beste oliebol van Aalsmeer gekozen. “Er vielen vele verschillen in smaken te noteren: oliebollen die niet gaar waren, gebakken waren in ranzig vet of zelfs roken naar ‘oude stuivers”, als dus de juryvoorzitter. Over het algemeen deden de ‘kramen’ het dit jaar minder dan voorheen. In de top 3 viel dan ook geen oliebollenkraam te ontdekken. De jury kwam dit jaar tot een unaniem oordeel:

1. Bakkerij Vooges in Aalsmeer-Oost.
2. Bakkerij Hulleman in Aalsmeer-Zuid
3. Jumbo in Aalsmeer-Zuid

Volgend jaar weer een oliebollentest bij Radio Aalsmeer!

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 december 2014 om 23:04 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×