Kerst met Sem

kerstradioZaterdag 20 december is het programma ‘Sem op Zaterdag’ als voorbereiding op de Kerstdagen geheel gevuld met kerstmuziek. Deze kerstspecial van Sem wordt ingevuld met traditionals, blues en jazz combo’s. Zo komen Ella Fitzgerald en Louis Armstrong, zowel in duet als solo langs. Maar ook diverse Russische en Franse koren, Charles Trenet voor de Franse touch en Paolo Barabani brengt de Italiaanse kerstsfeer mee. Tevens kunt u een verrassende Marilyn Monroe horen, naast die andere beroemde M van Marlène Dietrich, maar ook minder bekende zangers als een Bobby Helms. En uiteraard kan Bing Crosby niet ontbreken, dit jaar niet dromend van een witte kerst.
Kortom van zoetgevooisde zang tot jazz en doorrookte blues zangers; nummers door klassieke en “moderne” componisten. Kerst op verschillende muzikale manieren.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 19 december 2014 om 11:16 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×