Winterse 50 weer op Radio Aalsmeer

Winterse50_Logo_4775x1097Aanstaande zondag 21 december brengen Frank en Walter de Winterse 50 editie 2014 op Radio Aalsmeer. De valse noten van Mariah Carey onlangs bij een kerstconcert in New York hebben haar nu toch wat goeds gebracht. Haar kersthit All I Want For Christmas Is You maakt een sprong in de Winterse 50 van plek 4 naar 2. Het liedje is daarmee de op een na populairste kersthit ooit. Het populairst is nog steeds Last Christmas van Wham, zo blijkt uit de nieuwste Winterse 50, die onlangs bekend is geworden.

Luisteraars van meer dan 150 omroepen in Nederland en België hebben de afgelopen weken online gestemd op hun favoriete kersthits. Er zijn dit jaar ruim 120.000 stemmen uitgebracht. Tijdens de kerstweek wordt de dertiende editie van de Winterse 50 bij alle radiozenders uitgezonden. Je ziet dat veel mensen toch gaan voor vertrouwde nummers die ze elk jaar opnieuw met de kerstdagen willen horen. Zo staan er meer onverwoestbare kersthits in de jaarlijkse kerstlijst, van White Christmas van Bing Crosby en Flappie van Youp van ’t Hek tot Happy X-mas van John Lennon en Driving Home For Christmas van Chris Rea.” In de Winterse 50 staan daarnaast ook nieuwere kerstplaten, zoals Underneath The Tree van Kelly Clarkson, Kerstmis van Marco Borsato en Being Alone At Christmas van Miss Montreal.

De Winterse 50‘ wordt op zondag 21 december uitgezonden van tussen 14.00 en 18.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 december 2014 om 22:32 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×