Unieke kerstradio

Robin SchoutenVrijdagavond 19 december brengt Radio Aalsmeer een originele kerstervaring in ‘The Friday Zone’ van 19.00 – 21.00 uur. “Elk jaar hoor je dezelfde traditionele kerstplaten die stuk voor stuk enorm goed zijn, maar het is ook wel eens een leuke uitdaging om kerstplaten te draaien die zowel modern als uniek zijn”, aldus programmamaker Robin Schouten. “Wie kent bijvoorbeeld een kerstplaat van Lady Ga Ga of de kerstuitvoering van Ice MC’s bekende It’s a rainy day?” Luisteraars hebben meegeholpen aan het vinden van de juiste muziek die past bij het programma en vrijdagavond kan iedereen luisteren naar het eindresultaat. Op de website van ‘The Friday Zone’ kan worden meegekeken welke platen er worden gedraaid. Ga hiervoor naar www.friday.zone. Naast deze unieke kerstradio ervaring staan ook de programma’s Let’s go to the disco van 18:00 – 19:00 uur en het Vrijdagavondcafé van 21:00 – 23:00 uur in het teken van kerst.

The Friday Zone” wordt vanaf 5 september iedere vrijdag uitgezonden van 19.00 – 21.00 uur.  Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 15 december 2014 om 22:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×