Kampioenswedstrijd VZOD live op radio

VZOD_kampioen1415zaalZaterdag 14 februari gaven de korfballers van VZOD Valentijnsdag extra glans door het kampioenschap in de derde klasse H binnen te halen.
Daarmee promoveerde de Kudelstaarters niet alleen naar de tweede klasse, maar ontketende het een waar ‘volksfeest’.  Tot in de late uurtjes en zelfs de volgende dag tijdens de carnavalsoptocht werd de promotie uitbundig gevierd.

De wedstrijd werd live en integraal verslagen door Radio Aalsmeer. Korfbalexpert Lianda van der Schilden en verslaggever Elbert Huijts brachten het spektakel bij u in de huiskamer. De uitzending werd technisch ondersteund door Lennart Bader en vanuit de studio gepresenteerd door Cock Bareuh. Heeft u het gemist en wilt u het verslag nog eens terugluisteren? Klik dan op de link hieronder en u kunt deze happening opnieuw beleven.

Gepubliceerd: 16 februari 2015 om 7:17 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×