Preventie en veiligheid in 'Vrijdagavondcafé'

Erik vd Brun en Ron LeegwaterVrijdagavond is er tussen 21.00 uur en 23.00 uur weer het wekelijkse Vrijdagavondcafé op Radio Aalsmeer. Deze week is er een reportage van verslaggeefster Deborah Bothe te horen over de huiskamerbijeenkomst die wijkagent Erik van de Brun onlangs hield. De wijkagent wil hiermee bewoners bewust maken op het gebied van preventie en veiligheid. En natuurlijk is Erik zelf live in de studio om nog meer politie-onderwerpen te behandelen. Heeft u een vraag voor de wijkagent van Aalsmeer Centrum? Geef uw vraag door via studio@radioaalsmeer.nl met in het onderwerp ‘politierubriek’.

Verder ontvangt presentator Ron Leegwater deze week Kirsten van Syltsupport over een groot aantal activiteiten die plaatsvinden in Aalsmeer en staat het onderwerp “Ride for the Roses’ op de agenda. Maar natuurlijk ook de wekelijkse Soulshowclassic, Ron’s Top 40 Hitarchief en de Twitterhit. Voor de Twitterhit zijn de makers van Vrijdagavondcafé deze week opzoek naar een hit met een vervoersmiddel in de titel of in de naam van de band. Denk bijvoorbeeld aan train, boat, bus of car. Geef jouw inzending door via Twitter: @Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina ‘Vrijdagavondcafé’ of bel tijdens de uitzending met de studio: 0297- 325858. Mailen mag natuurlijk ook naar genoemd e-mailadres.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 februari 2015 om 22:10 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×