Oorlog in ‘Halte Zwarteweg’

CRASH MuseumDonderdag 19 februari interviewen de makers van Halte Zwarteweg medewerkers van het Luchtoorlog- en Verzetsmuseum van de Stichting CRASH 1940-1945. Het museum is gehuisvest in het Fort bij Aalsmeer in Aalsmeerderbrug, een ultieme locatie in een oud fort en onder de rook van Schiphol. In de oorlogsjaren ’40-’45 zijn boven Nederland honderden vliegtuigen neergehaald. De stichting CRASH 1940-1045 zoekt het verhaal achter ieder wrak en plaatst de geschiedenis in perspectief. In ‘Halte Zwarteweg’ zal dieper ingegaan worden op dit bijzondere museum.

Halte Zwarteweg‘ is een informatief en muzikaal programma dat gemaakt wordt door een groep cliënten en vrijwilligers van Heliomare Dagbesteding in Aalsmeer en wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De ene week staat het  programma in het teken van muziek, de andere week kunt u genieten van één of meerdere interviews. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 februari 2015 om 22:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×