‘Top 10 van… Laurens van Kessel’

Kessel_Laurens_van‘De Top 10 van…’ is een programma waarin diverse (on)bekende Aalsmeerders zijn of haar persoonlijke top 10 mogen samenstellen en samen met de presentatoren deze nummers aan elkaar smeden. Uiteraard blijft er ook ruimte over om over andere zaken te praten. Het presentatieteam van het programma bestaat uit Rinus en Talitha van Itterzon, Laurens van Kessel en Miranda Gommans. Zij presenteren het programma beurtelings. In de aflevering van maandag 16 februari zal Tatitha van Itterzon samen met haar vader Rinus hun directe collega Laurens van Kessel zijn tien favoriete nummers ten gehore brengen op Radio Aalsmeer. Na meer dan een jaar zijn gasten steeds naar hun lievelingsmuziek te hebben gevraagd, mag hij nu zijn eigen Top 10 laten horen.

De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 februari 2015 om 22:25 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×