Gezellige drukte bij 'Vrijdagavondcafé'

Logo_VAC_Casette-150x150Vrijdagavond 17 april wordt het weer gezellig druk bij ‘Vrijdagavondcafé’. Ron ontvangt deze week samen met mede-presentatrice Deborah vele gasten. Zo is wethouder Ad Verburg te gast. Hij schuift aan in verband met ‘Kudelstaart voor Kudelstaart’, een initiatief waarbij ondernemers zich inzetten voor het Kudelstaartse verenigingsleven. Maar natuurlijk wordt er ook met hem gesproken over ‘Ride for the Roses’. Voor deze fietstocht voor KWF op 6 september aanstaande zijn namelijk nog deelnemers en vrijwilligers nodig.

Verder een interview over de open dagen bij het Fort Kudelstaart van aanstaande weekend. Ook Froukje komt langs. Zij vertelt over ‘Help Froukje het kanaal over’. Benieuwd waar dit over gaat? Luister dan mee vanaf 21.00 uur. Natuurlijk komt ook de maandelijkse rubriek van Deborah over social media in Aalsmeer en Kudelstaart (om stipt 22.22 uur) weer voorbij.

Daarnaast worden de vaste items ook niet vergeten: de Soulshow Classic, Ron’s Top 40 Hitarchief en de Twitterhit. Voor de Twitterhit van deze week zijn de programmamakers opzoek naar een hit met een gebouw (of onderdeel van een gebouw) in de titel. Met jouw inzending maak je kans op twee kaartjes voor een film naar keuze in de Crown Cinema Aalsmeer. Geef jouw keuze door via Twitter of laat een bericht achter op de Facebookpagina. Bellen (0297-325858) of mailen (studio@radioaalsmeer.nl) tijdens de uitzending mag ook.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 april 2015 om 16:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×