Boerenvreugd en OTT blijven samenwerken

Zondag 6 november jl. was het 23 jaar geleden dat kinderboerderij Boerenvreugd in het Hornmeerpark haar deuren opende voor het publiek. Koningin Beatrix verrichtte destijds de feestelijke opening als beschermvrouwe van het Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton.

In 1993 begon ook de samenwerking tussen de Stichting Kinderboerderij Aalsmeer (SKBA) en Stichting Ons Tweede Thuis (OTT). Deze combinatie is de basis voor het succes van Boerenvreugd. In al die jaren is er veel veranderd op Boerenvreugd. Beide stichtingen hebben zich ontwikkeld tot volwassen organisaties met een eigen rol in de Aalsmeerse samenleving, die ook regionaal gewaardeerd wordt.

Op vrijdag 18 november bevestigen beide organisaties de samenwerking door het tekenen van een overeenkomst voor de komende vijf jaar. “Het is al jaren een geoliede machine. Ons samenwerkingsmodel heeft in de regio en ook elders in Nederland navolging gekregen. De belangrijkste conclusie die je over ons partnerschap kunt trekken, is dat we vooral elkaar hebben ontwikkeld. Met de overeenkomst willen we uitspreken dat we graag met elkaar verder willen,” aldus Kroon, de voorzitter van SKBA.

Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst is een belangrijke bouwsteen voor de toekomst gewaarborgd. Vrijwilligers, donateurs, sponsors en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de feestelijke ondertekening, volgende week vrijdag 18 november, vanaf 15.00 uur op kinderboerderij Boerenvreugd, Beethovenlaan 118 Aalsmeer.

Gepubliceerd: 9 november 2016

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×